Deschid acest subiect in speranta ca aflu mai multe despre salau si technicile de pescuit . La stationar binenteles , monturi , poze, sfaturi ................
MINO,iata tehnica mea la shalalalu dai si rupei,insista si nu prinzi nimik,apoi...iarasi dai si rupei si iar nu iei nimik si o dai naibi de treaba si te iei de caras cu barba si gata shalalalu astai tehnica cel mai mare pescari din ultimi 1000 I.E.N
eu nu pricep nimic la pestele ala,intotdeauna mia traso el nu eu cu o singura exeptie dar nu vo zig hahahahah ma glumeam ,miar face placere sa iti po da ceva sfaturi sau informatii dar nu am
primavara, cand halesc in nestire, umbla in carduri, haite, cei mai mici in grupuri mari iar cei batrani (peste 2 kg ) mai la marginea haitei. ZONA - Eu prefer sa-i caut la margine de repegusuri, cca 1-1,5 m de locuri cu un curent mai molcom. HALEALA - pescuti mici, albitura, crasei f. mici, ghiborti, bibanei, platica...maruntzishi....totul viu. La shalaul mare, merg mereu pe file de albitura mare. ( + plastice moi, shaduri mici, twistere albe, verzi, galbene depinde de apa, adancime, curent...) TEHNO - eu prefer statzionarul, # la fund - fir de 0,3 mono, plumb culisat pentru file sau shaduri, sau plumb la capatul linie( ptr pestisor viu ) carlige mari cu spini pe tije, atasat la cca. 40-50 cm de plumb...# la pluta nu am dat decat la stiuca....dar banuiesc ca e aceasi treaba, aceasi montura inlocuind trilingul si struna cu forfac din textil... "...Mama prostilor e mereu insarcinata..!!...."