Destul de cochet pe strda Traian Demetrescu ,S-au pe Magheranului ,la NR 5,sigur este nr 5.Nu amk ajuns inca dar a fost o cunostinta .Impresile mele urmeaza toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii.
M-am documentat ,adica am fost pina acolo,mai EXACT pe str MAGHERANULUI nr 5.In primul rind NOU ,cochet ,destul de mare circa25,30 m. Pescut statea ok,si la restul era dotat,destul de bine tinind cont ca incepe rapitoru.Cu alte cuvinte cam avea cu ce sa satisfaca un potential client.Cit de pretentios sa fie va las pe voi sa aflatii La magazin ii spune MAGAZINUL CAMPIONILOR. toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii.
OK .Eventual daca gasesti si altceva ,comparativ cu vinzatori de produse din CHINA sau ????????,ma refeream la PROVENIENTA.Totodata daca macar sunt produse in China sa aibe etichete si traducere ca de mite in sac sa cam SATURAT lumea. raspuns pentru grecu-kid. toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii.
Astazi majoritatea producatorilor mari produc in china, asta este, pana la urma mana de lucru mai ieftina se reflecta si in pretul produsului finit. Insa eu zic ca se pot face si lucruri de calitate in China. Sunt anumiti producatori originari din China care fac lucruri de calitate, care au produs acolo dintotdeauna, ex. Okuma. Deci nu provenienta produsului da calitatea, a nu se intelege ca o mulineta facuta in China are aceeasi calitate ca una produsa in Germania insa si pretul e mai mic. Pana la urma e o chestie de preferinta si experienta pentru a alege lucruri ok si de care sa fim multumiti. promovez pescuitul --> avat.dublu.ro->avat.pescuitul.info
China...ce nu se fabrica in China ? Dane,ai pomenit de DAM...mai nou ,produsele DAM sunt facute ...in China. Am o mulineta Daiwa...facuta in China. ...in definitiv,ce conteaza daca sunt Made in China ? Important este sa fie de calitate ! ! !
Mai nou totul se fabrica in China. Problema e sa facem diferentza intre original si copie. Tot ce e de firma.... indiferent unde se fabrica trebuie sa treaca un strict control de calitate. Problema e ca daca chinezii au un produs le e fff usor sa faca o copie. Chiar si consacratele firme cum e Daiwa si Shimano mai nou produc in China gama medie si joasa, in schimb gama inalta continua sa se fabrice in Japan. Eticheta nu o sa itzi garanteze originalul....... cel care ar trebui sa o faca ar trebui sa fie vanzatorul si certificatul de garantzie.
Cu tot respectul pentru orce producator indiferent ce produce.Eu m-am referit la citi vinzatori de china ati vazut sa dea,ce se da ,adica acte (bon)ca sa poti daca ai probleme cu produsul ca sa poti dovedi ca de la el l-ai procurat.Neavind ceva la mina nu poti justifica de ca te trimite dupa urzici daca nai cum dovedi faptul ca de acolo l-ai luat ,DE ???????MiTA in sac cumperi ,asta ai.Se poate sa ai bafta sa iei ceva sa te multumeasca dar de cele mai multe ori iei ceva de cacao .Ce poti crede ca cumperi cind intrun MAGAZIN se negociaza pretul ca la piata toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii.
Magazin nou in sibiu in zona Sibiului nou ,Gara Mica .Mai exact ;,Daca te uiti din fata de la banca Carpatica,spre parc se vede o toneta a gardienilor publici,.Se trece parcul ,pe linga toneta ,si se merge spre blocurile de dincolo de parc.Se trece printre Blocuri drept inainte si se da cu nasul in el .Este amplasat intro uscatorie.Are reclama lui GIPO pe fereastra.Este deschis de curind ,micut dar cochet si facut cu bun simt .Are cam tot ce are trebui,ca la inceput. .NU ARE CHINEZARI.asta cred ca este un atu bun .Asta acuma ca vom vedea pe parcurs toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii.