Azi e prima data cand intru pe acest forum si nu m-am putut abtine sa numa inregistrez. Nu ca sunt eu mare pescar dar sunt ft. curios cine e acest STIUCA care- cacofonie inevitabila luati-o ca atare- barfeste de toata lumaea si nici macar nu e consecvent in ceea ce spune. Azi da de pamant cu unu si ridica in slavi pecelalat , iar maine invers. In plus trbuie sa mai studieze limba romana, sa nu mai faca dezacorduri
Azi e prima data cand intru pe acest forum si nu m-am putut abtine sa numa inregistrez. Nu ca sunt eu mare pescar dar sunt ft. curios cine e acest STIUCA care- cacofonie inevitabila luati-o ca atare- barfeste de toata lumaea si nici macar nu e consecvent in ceea ce spune. Azi da de pamant cu unu si ridica in slavi pecelalat , iar maine invers. In plus trbuie sa mai studieze limba romana, sa nu mai faca dezacorduri
Ai o scuza ca esti prea nou pe FALEZA,,iar despre pescuit m-ai invata,invechestete si dupa aceea se poate discuta .Sti cum este escuitul este ca la femei s-au ca cu bautura >Trebuie sa te ti de ele In alta ordine de ideie FORUMUL are si el rolul lui,daca nu are sare si piper nu are gust toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii.
In spate la Peco ROMPETROL de pe malul; Cibinului ,sa deschis de vreo 2 luni un magazin ,destul de cochet pentru inceput,si are destule,pentru ati satisface anumite pretentii .de inceput.Om vedea pe parcurs Timpul le rezolva pe toate in BINE sau in RAU,pentru noi ca p[escarii. toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii.