Si domn mister avat un ultim cuvant ... cum adica emi e singuru fata de care ai gresit ?:)) ma faci sa rad in hohote. Zi`mi unul de pe forumul acesta...sau celalalt cu , care nu te`ai certat Cred ca asta spune tot . Bye bye
Cu tine nu m-am certat,cu tine m-am distrat Daca e chiar asa de greu de priceput ce-am scris mai sus,zau ca nu mai e problema mea.Credeam ca "vocea poporului" are un IQ rezonabil.La tine remarc faptul ca frustrarea devine o constanta, asociata cu disperarea de a fi masculul alfa .Nici o problema,atat doar ca pentru mine vei ramane permanent femela omega. Shirkan,referitor la pag.33,nici eu nu am putut-o accesa,de aia am si trimis um mp.la Dan,care a rezolvat problema.Nu eu sunt hackerul pe aici
PS:Dane,dat fiind faptul ca eu am deschis topicul asta,si nemaifiind de actualitate,te rog inchide-l.Cine vrea poate deschide altul cu permise pe 2010.Acolo poate urla cat vrea.Mersi mult.
defectiuni tehnice doar la pag 33 subiectul asta? hmmm
Nu era nimic legat de pagina 33, era doar un post cu erori in el. A trebuit sa il modific direct din baza de date pentru ca nici eu nu puteam sa-l vad pe site. Greseala cred ca nu a fost voita asa ca nici nu mai conteaza cine a scris acel post. Am inchis acest topic la rugamintea lui misteravat, se poate deschide unul nou cu permise 2010 daca se doreste. promovez pescuitul --> avat.dublu.ro->avat.pescuitul.info