Daca topicul s-ar fi numit " naluci pierdute la turnu rosu" cred ca avea mare succes si erau muuulte postari Numai alaltaieri am lasat in 2 ore un thrill de 9 cm, un yo-zuri si o rotativa de aia destul de scumpa...100 si un pic roni... Pesti, normal ca nimic...
eu l-am scapat,se considera eliberat spre satisfactia lui Adrian SB L.N.D. dupa ce ai plecat ieri am luat unul la 50 cm 2 kg cred.data trecuta la fel,am luat dupa ce ai plecat tu.deci eu te-am ajutat sa-l scoti pe al tau cu minciogul si pe al meu l-am prins dupa ce am bagat minciogul in masina,hahahaha ce chestie.
[ Editat 06 May 2010, 11:06AM ] Ca sa intelegi ca esti prost...trebuie sa-ti mearga mintea.
am dat ieri la mustata lui domnu avat,nici nu se uita la vobler chit ca am dat de o suta de ori exact unde ataca.cand am dat in aval si am lasat voblerul sa mearga cum vrea el fara fir tensionat l-a luat din mers.interesant.cascada asta are un singur secret si anume: perseverenta!am iesit de 5 ori si am prins doar in 3 cazuri,pt mine e satisfacator chiar foarte bine in sensul ideii de spinning. Ca sa intelegi ca esti prost...trebuie sa-ti mearga mintea.